Hva leter du etter

Det begynte med FRIK Lyngdal

FRIK Lyngdal er et ungdomsarbeid som ble startet i Lyngdal Frikirke i 2008.

Det hadde et annet navn, og begynte i det små. Disse årene har vi lært mye, og det skal vi fortsette med. Opplegget vårt er langt fra perfekt, men vi opplever at Gud har velsignet oss på noen områder. Vi har også jobbet hardt for å komme der vi er i dag.

Det vi er mest kjent for, og som er veldig viktig for oss er: En radikal forkynnelse, kvalitative og målrettede ungdomsgudstjenester, konstruktive tilbakemeldinger og gjennomtenkt kommunikasjon med grafikk og video som virkemidler.

Vi har fire verdier som er urokkelige for oss:

RADIKAL – VI TROR PÅ BIBELEN OG HOLDER IKKE IGJEN!

Vi tror bibelen er Guds Ord og at det som står der er aktuelt for alle. Gud er glad i Lyngdal og ungdommene der, og at han vil gjøre store ting i byen vår. Derfor er vi ikke redde for å kjøre på, og vi tror at Gud vil bruke FRIK til å forandre unge liv

AKTUELL – VI SKAL VÆRE RELEVANTE FOR UNGDOMMER I DAG

Jesus er på ordentlig, og derfor snakker vi ekte og livsnært. Vi bruker et språk som ungdommer forstår, og snakker om ting som angår livet. Vi bruker moderne virkemidler som peker på Jesus på en ekte, ungdommelig og aktuell måte.

ÆRE – VI GIR VÅRT BESTE TIL GUD OG MENNESKER

Jesus gav sitt beste da han gav sitt liv for oss og vi vil gi ham vårt beste tilbake. Derfor er vi forberedt, fokuserte og innstilt. Vi tror Gud blir æret når vi bruker de gavene han har gitt oss i tjeneste for ham og mennesker rundt oss

STOLT – VI LIKER, DELER OG INVITERER

Vi er stolte av vår tro, og er ikke redd for å dele den gjennom ord og handling. Derfor vil vi strekke oss for å nå lengre ut og lære mer om å dele troen vår. Det skal aldri være flaut å invitere med seg en venn på FRIK.